Smarta hjälpmedel ger ökad körsäkerhet i mörket

Smarta hjälpmedel ger ökad körsäkerhet i mörket

november 2, 2019 Av av admin

Trots klimathysterin så är det många människor i Sverige som är beroende av sin bil. Man behöver ta sig till jobbet, köra barnen till skolan eller handla mat och då är bilen en nödvändighet. Vägarna inom Sverige är under all kritik, framförallt i de större städerna som Stockholm, Malmö och Göteborg. Ute på landet varierar kvalitén på vägarna beroende på vart man befinner sig och belysningen är ofta undermålig vilket kräver hjälpmedel i form av extraljus med antingen led eller xenon som ljuskälla.

Förbättra sikten med led ramp extraljus

Det finns stora fördelar med att skaffa sig ett par extraljus på bilen. Att man förstör bilens utseende är en ganska förekommande åsikt bland bilägare i södra Sverige men uppe i Norr är åsikten snarare raka motsatsen. Om man inte tycker om runda lampor så rekommenderar vi istället att man testar led ramp extraljus som ger ett snyggare resultat på de allra flesta bilfordon. En ramp ger lika mycket ljus som runda lampor men monteringen blir i slutändan betydligt mer diskret.

Vart hittar man bra fordonsbelysning?

Det finns många butiker på nätet som erbjuder fordonsbelysning som till exempel led ramp extraljus, vilket försvårar valet för dig som kund. En butik som en av oss ofta handlar ifrån är b.la Ljusgiganten som är kända för sina varumärken som Oledone, Rigid, X-Vision och W-Light. Leveranserna går snabbt och kundtjänsten är enkel att nå och prata med vilket är en avgörande faktor vid val av butik. Det finns säkert fler butiker som också är bra men endast Ljusgiganten som jag har erfarenhet utav med få undantagsfall.